Hatha Yoga Christina

Contacteer ons!

Bel ons
Hatha yoga, de weg naar een evenwicht tussen lichaam en geest.

Interesse in hatha yoga in Beringen?

Hatha Yoga Christina verzorgt, zoals de naam mogelijk al doet vermoeden, lessen in hatha yoga te Beringen. Hatha yoga is een tak van de yoga die zich richt op de ademhaling en het versterken van het lichaam. Met de juiste oefeningen leert u bewust om te gaan met uw lichaam. Aarzel niet, maar neem uw yogamatje en kom eens proeven van Hatha-yoga tijdens een van mijn lessen!

Op weg naar een bewust en krachtig lichaam

Iedere les bestaat uit het uitvoeren van kriyâ’s (lichamelijke oefeningen op het ritme van de ademhaling), prânâyâma’s (ademhalingsoefeningen), eventueel ook asana’s (een yogahouding die u langer dient aan te houden) en een torsie.

Yoga helpt u bewuster te worden van uw eigen lichaam, maar ook van uw ademhaling, zintuigen en gedachten. Zo vindt u een mooi evenwicht tussen lichaam en geest en voelt u zich beter in uw vel.

U hoeft geen topsporter te zijn om de lessen te volgen. Integendeel: Hatha yoga is toegankelijk voor iedereen. Iedereen die op zoek is naar bewustwording, even wil ontstressen of zich gewoon eens wenst te ontspannen, kan mijn lessen volgen.

Twijfel dus vooral niet en schrijf u nu in voor de lessen bij Hatha Yoga Christina te Beringen!