Hatha Yoga Christina

Contacteer ons!

Bel ons
Zeg stress vaarwel!

Yogalessen die stress verminderen in Beringen? Kom naar Hatha Yoga Christina!

Een drukke baan, een gezin onderhouden, deadlines… Het brengt allemaal veel stress met zich mee. Daarom bied ik yogalessen aan die erop gericht zijn om stress te verminderen. In Beringen kunt u daarvoor terecht bij Hatha Yoga Christina. Contacteer mij gerust voor extra informatie en volg een les mee!

Vaarwel stress, welkom energie

Steeds meer mensen lopen gebukt onder de stress. Hoewel stress een bijkomstigheid lijkt, brengt het veel onaangename neveneffecten met zich mee. Wist u bijvoorbeeld dat langdurige stress de weerstand van uw lichaam ondermijnt?

Zo kan stress resulteren in lichamelijke kenmerken als aanhoudende moeheid, slapeloosheid, spierpijn, hoofdpijn, darmstoornissen en meer. Ook bent u doorgaans erg prikkelbaar, of hebt u last van huilbuien en concentratieverlies. Kortom, stress bent u liever kwijt dan rijk.

Zeg daarom ‘vaarwel’ tegen stress bij Hatha Yoga Christina. Tijdens de yogalessen focussen we op het ontspannen en het ademhalen. Door de aandacht bewust in het lichaam en op de rustige ademhaling te houden, ontspannen uw geest en lichaam zich. Zo krijgt uw lichaam zijn natuurlijke veerkracht terug en kan de energie weer doorstromen.

Stress verminderen kan bij Hatha Yoga Christina in Beringen! Informeer naar mijn yogalessen of schrijf u meteen in om een keer een les bij te wonen.