Hatha Yoga Christina

Contacteer ons!

Bel ons
Laat stromen. Vind de kracht in jezelf!

Op zoek naar lessen yoga in Beringen?

Het leven is hectisch en vergt veel energie. Regelmatig even goed ontspannen is dan ook cruciaal. Dit kan via de hatha yogalessen die ik aanbied. Ook kan yoga helpen bij stress- en pijnklachten. Bent u op zoek naar yogalessen bij u in de buurt? Bij Hatha Yoga Christina kunt u hiervoor terecht. 

Hatha yoga

Hebt u geen strak lijf of de lenigheid van een ballerina? Geen probleem, iedereen kan Hatha yoga beoefenen. De nadruk ligt dan ook niet op het fysieke gedeelte, maar op het ontspannen. Door juist te ademen en ontspannen te bewegen op het ritme van de ademhaling, verminderen we stress en brengen we geest en lichaam in evenwicht.

Prânâyâma, de kunst van het ademhalen

Prânâyâma is de kunst van het ademhalen. Ademhalen lijkt iets banaals, maar het is cruciaal. Ik leer u graag de juiste ademhalingstechnieken aan, om zo uw weerstand te versterken.

Stress verminderen met yoga

Stress verminderen? Graag! Het leven is immers al hectisch genoeg. Zet uw gedachten even opzij en verminder stress tijdens een yogales bij Hatha Yoga Christina. Contacteer me voor extra informatie en volg een les mee!

Yoga bij psychosomatische klachten

Niet enkel bij stress, maar ook bij psychosomatische klachten kunt u bij Hatha Yoga Christina terecht. Tijdens de yogalessen streven we naar geestelijke en fysieke ontspanning en evenwicht. Niet enkel uw geest wordt verlicht, maar ook pijnklachten.

Praktische informatie

Vind hier alle praktische informatie: wanneer worden de lessen gegeven, hoeveel kosten ze, wat moet u meebrengen?

Holt u ook steeds van hot naar her? Heeft u een drukke baan? Kom tot rust tijdens de lessen yoga in Beringen. Ook mensen met stress- en pijnklachten kunnen bij mij terecht. Iedereen is welkom, er is geen voorkennis nodig! Interesse? Contacteer me snel voor meer informatie of volg een yogales.