Hatha Yoga Christina

Contacteer ons!

Bel ons
Yoga, ter ontspanning en tegen psychosomatische klachten.

Volg nu yogales in Beringen en genees uw psychosomatische klachten.

Een yogales is niet alleen goed ter ontspanning, maar kan ook helpen bij psychosomatische klachten. Blijf daarom niet rondlopen met uw pijn. Volg een yogales bij Hatha Yoga Christina in Beringen en ontdek zelf wat yoga voor uw lichaam en geest kan betekenen.

Ontspannen én genezen

Psychosomatische klachten zijn tijdelijke lichamelijke klachten die een psychische oorzaak hebben in plaats van een lichamelijke. Na een drukke, emotionele of intense dag, kunt u bijvoorbeeld hoofdpijn hebben. Gevoelens, emoties en stress uiten zich zo via het lichaam.

Omgekeerd kunt u zich door fysieke pijn soms ook geestelijk niet goed voelen. Lichaam, geest en emoties staan dus voortdurend met elkaar in verband.

Yoga kan de oorzaak van psychosomatische klachten niet wegnemen, maar kan wel helpen bij het tot rust brengen van het lichaam, de geest en de emoties. Daarom bied ik yogales aan in Beringen, zodat iedereen de voordelen van yoga kan ervaren.

Uitzonderlijk wordt er een Yoga Nidra gegeven. Yoga Nidra is een liggende meditatie die ervoor zorgt dat lichamelijke, mentale en emotionele spanningen opgelost kunnen worden. Bij ziekte bevordert Yoga Nidra het genezingsproces. Het hele metabolisme in ons lichaam vertraagt zo, wat zorgt voor herstel. Dit is bijzonder ideaal wanneer u last hebt van psychosomatische klachten.

Hoofdpijn of een andere fysieke klacht? Volg mijn yogales bij Hatha Yoga Christina in Beringen en ontdek wat yoga voor u kan doen!